Enric EZ presenta nou disc el 2023

1r premi Santakosound 2021, 2n premi del concurs Lafi de La Fada Ignorant d’Andorra 2021, 3r guanyador del Concurs El Corral de Ripoll 2022 i finalista del concurs Horta d’autor 2021 i 2023.

ENRIC EZ Presenta el nou disc Oníria                                    

Ja és a totes les plataformes el nou disc d’ENRIC EZ que compta amb grans col·laboracions, com Guillem Albà, Berta Sala, Momi Maiga,  Lalo Lopez (La fundación Tony Manero), BCN Soul Choir de Karol Green, Mar Pujol i Àngela Furquet. António Sanchez i Xavi Lozano (Coetus) juntament amb Pepino Pascual hi posen tota la fantasia i Pep Terrcabras (La Troba Kung fu i Els Catarres) en el nucli rítmic. Un format i disseny innovadors (utilitzant la intel·ligència artificial), fugint del convencional CD. Així es presentarà l’univers dual que viatja entre la vida i el son, ple de metàfores i contrastos que formen un collage en perfecte equilibri.

Guanyador i finalista de nombrosos concursos, amb més de 600.000 visualitzacions a youtube, i un concert en directe per Tv3 els ultims anys han suposat, sens dubte, la irrupció del cantautor dins l’escena musical catalana.

Durant la seva carrera en solitari també l’hem vist col·laborar amb altres artistes com Arnau Vallvé (Manel), Gemma Abrié o Sandra Bautista (Guanyadora del Sona 9 2018) amb qui va llençar un senzill «Bellesa Col·lateral» composat a mitges en la distància durant el confinament.

La banda que l’acompanya es consolida en aquesta nova etapa amb l’Ariadna Ruiz (Tecum Terra, Folko Barbàrie) a la percussió ibèrica i veus, l’Aleix Triadó (Magalí Sare)  a la guitarra i el Pep Terricabras a la bateria (La troba kungfú i els Catarres).

Companyia Circ Cric, Guillem Albà, Estanislau Verdet, Fundacion Tony Manero, Se Atormenta una Vecina, Los Manolos, A Ciegas,  Soulchoir, Marina Babyface i Karol Green són alguns dels projectes on ha participat ja sigui com a baixista, guitarrista o director musical, al llarg dels seus 17 anys de trajectòria.

Si encara no coneixes Enric EZ, aquí el pots veure i escoltar.