Enric EZ presenta la GR-T 24

Què és la GR-T 24? Doncs la barreja perfecta entre el vertigen i la il·lusió que representa fer una gira de concerts en solitari travessant a peu tota Catalunya pel Pirineu. Així serà la Gira Transpirinenca.

Enric EZ estrena Podríem i una gira molt original.             

Podríem  és el nou  senzill d’ENRIC EZ.  Un any després de la publicació del seu tercer disc Oníria, presenta ara una cançó tant inesperada com colpidora.  Podríem és una cançó pausada i impactant. Cal frenar, aturar, per un moment, les màquines i pensar a on volem anar i quin impacte estem generant en totes les nostres accions.

En aquest moment de sobreproducció i sobre informació on el més curt i ràpid és el que preval, Enric EZ reivindica just el contrari. I és per això que està preparant un gira també molt especial i a pas lent. Tan lent com el que suposa travessar el Pirineu Català durant 40 dies i fent un concert a cada etapa. 

 “De vegades no cal marxar lluny per trobar respostes, tan sols caminar per poder escoltar i observar”.

 En aquesta gira ENRIC EZ recuperarà les cançons dels seus tres discos publicats, Som Rius, RES i Oníria i cada dia farà un concert diferent. Això sí, tots tindran en comú la proximitat.

 ENRIC EZ ha estat guardonat en diversos concursos com El Corral de Ripoll, Santakosound, Concurs Lafi de La Fada Ignorant d’Andorra, concurs Horta d’autor i el Portautors de Tarragona. Amb un concert en directe per Tv3 els últims anys han suposat, sens dubte, la irrupció del cantautor dins l’escena musical catalana.

Circ Cric, Guillem Albà, Estanislau Verdet, La Fundación Tony Manero, Marina Baby Face, Big Mama, Tori Sparks… Són algunes de les bandes amb qui ha col·laborat durant la seva carrera. Membre fundador i director musical de Se Atormenta Una Vecina amb qui van participar durant tres anys consecutius com a banda oficial de La Marató de Tv3 i van guanyar un premi ARC a millor grup de versions.

Durant la seva carrera en solitari també l’hem vist col·laborar a Enric EZ amb altres artistes com Mar Pujol, Momi Maiga o Lalo López.

Paral·lelament ha composat i enregistrat, música per audiovisuals i programes de televisió com els últims “Joc de Cartesi “Pop up xef” de Tv3 o “Menudos Torres” de TV1.

Nascut a Barcelona i actualment establert al Vallès Oriental (Sta.Maria de Palautordera), també va viure una temporada a Berlín que va suposar l’inici d’aquest projecte personal.

Si encara no coneixes Enric EZ, aquí el pots veure i escoltar.