biografia.

L’octubre del 2020 publica el quart senzill de la nova temporada Busco la Vida. Després de publicar Dislèxia, Primavera, Origen i prèviament Bellesa col·lateral amb Sandra Bautista composada i interpretada a mitges des de la distància. Produeix el disc “Petjades Sonores” d’Ana Navarro Wagner publicat el desembre del 2019.

Gira també per França i Anglaterra amb Aziza Brahim i participa com a músic de la banda de Karol Green i també del projecte Soul Choir com a baixista i guitarrista.

El juny del 2017 presenta el seu primer projecte: Som  r i u s. Un disc autogestionat, gravat i mesclat íntegrament en solitari, dins les quatre parets de l´habitació de casa. Sense instruments virtuals, sense trampa, però amb cartró i tot el que sigui necessari. Allibera d’aquesta manera la seva faceta de lletrista i cantant, mostrant el seu més sincer univers personal.

Des del 2018 fins a l’actualitat comença l’etapa com a músic multiinstrumentista del trio que fa la banda sonora als espectacles del Circ Cric, dirigits per en Tortell Poltrona.

Els anys 2013, 14 i 15 participa a la Marató de TV3 i exerceix de director musical de la banda del programa Se Atormenta Una Vecina.

A principis de 2013 viatja a Berlin. S´hi estableix durant 7 mesos. Inicia contactes amb músics de la ciutat i provinents de altres llocs del món. Inicia nous projectes, participa en diverses formacions com a integrant i col.laborador. “Make a Move”, ” The Patillas Family”, ” Big Joe”, ” Dvorah  Gala” i ” Moritz Ecker” en son algunes.

Des dels 18 anys fins a l´actualitat treballa per produccions audiovisuals. Primer per petites productores i curtmetratges: ” Palíndroms amb xocolata” ( Premi de la Fundació Lluis Carulla), ” La Muerte Pálida”. Composa la música  per anuncis a internet i pàgines web com Gestic i Noupunt.

Es autor de la música d´un dels anuncis de Gas Natural i de l´obra de teatre ” Julia Smells“, del director Jordi Casanova, que s´interpretà dins del Festival Grec de Barcelona (2009). De la serie de dibuixos animats Pispas en produeix la música de dos dels seus capítols.

Es compositor també de les caretes , cortinetes i crèdits de  quatre programes de TV3:” Emprenedors” (2009), La Meva (2013), programa de celebració dels 30 de la cadena,  ” Joc de Cartes”  i Fora de Carta(2017).

Composa i grava el disc Subterranian Kids junt amb Carles Pedragosa,  pel catàleg de Sarao Music i treballa en diverses produccions de Giny, com El festival de la infància, Joves amb idees, o  Barcelona turisme adaptat.

Durant aquest període treballa també com a docent, impartint classes de guitarra , baix i harmonia a les escoles ” El Passatge”, ” Ricomà” i ” Orfeó Gracienc”.

Cursa l´especialitat de Sonologia a L´ESMUC, on incorpora coneixements sobre enregistrament i composició d’audiovisuals.

Als 23 anys entra al Conservatori del Liceu. Adquireix, quatre anys mes tard, el títol en grau superior de Jazz i Música Moderna amb el baix elèctric com a especialitat.

Paral·lelament als seus estudis, des dels 18 anys, comença a muntar projectes i a participar com a baixista i guitarrista en diferents bandes, per les quals composa i fa els arranjaments de varies cançons.

Es membre fundador entre d´altres de “Se atormenta una Vecina (Disco Funk), A Ciegas (Soul), “Kunta Kintet” ( Jazz Fusió). Ha format part també , com a guitarrista o baixista, en el projecte “Oak“, Estanislau Verdet” de Pau Vallvé, MICU, IZAH, Roger Puig“, Egoitz 22 “Last Lion” “The Flat pack, ” Mu&chica”. Ha col·laborat també amb altres formacions per fer enregistraments d´estudi o substitucions puntuals. Es el cas deLa fundación Tony Manero, A contra blues, Marina Baby Face, Big Mama i “Disco Inferno”.

 

 Als 6 anys comença els estudis musicals a l´Escola de Música del Guinardó. Poc després s´aferra a la guitarra ,amb qui comparteix la seva infància i adolescència. Passa per diversos mestres i escoles fins arribar al ” Passatge” on, després de rebre classes de Marcelo Valente, s’hi estableix com a professor.

Sense deixar de banda la guitarra, es comença a interessar per el baix elèctric i rep algunes classes de la ma de Mariano Martos. Prèviament ja ha entrat en el món de la informàtica i l´auto-producció de forma autodidacta.

Neix a Barcelona el 15 de març de 1984.