biografia.

L’1 de gener del 2021 publica el  segon treball de llarga durada яeƨ que inclou els senzills que ha anat presentant durant el 2020 яeƨBusco la Vida, Dislèxia, Primavera, Origen. Paralel·lament, també durant el mateix any presenta Bellesa col·lateral amb Sandra Bautista composada i interpretada a mitges des de la distància. Al gener del 2020 enregistra un directe per al programa Folc a l’estudi de tv3. Produeix el disc “Petjades Sonores” d’Ana Navarro Wagner publicat el desembre del 2019.

Gira també per França i Anglaterra amb Aziza Brahim i participa com a músic de la banda de Karol Green i també del projecte Soul Choir com a baixista i guitarrista.

El juny del 2017 presenta el seu primer projecte: Som  r i u s. Un disc autogestionat, gravat i mesclat íntegrament en solitari, dins les quatre parets de l´habitació de casa. Sense instruments virtuals, sense trampa, però amb cartró i tot el que sigui necessari. Allibera d’aquesta manera la seva faceta de lletrista i cantant, mostrant el seu més sincer univers personal.

Des del 2018 fins a l’actualitat comença l’etapa com a músic multiinstrumentista del trio que fa la banda sonora als espectacles del Circ Cric, dirigits per en Tortell Poltrona.

Els anys 2013, 14 i 15 participa a la Marató de TV3 i exerceix de director musical de la banda del programa Se Atormenta Una Vecina.

A principis de 2013 viatja a Berlin. S´hi estableix durant 7 mesos. Inicia contactes amb músics de la ciutat i provinents de altres llocs del món. Inicia nous projectes, participa en diverses formacions com a integrant i col.laborador. “Make a Move”, ” The Patillas Family”, ” Big Joe”, ” Dvorah  Gala” i ” Moritz Ecker” en son algunes.

Des dels 18 anys fins a l´actualitat treballa per produccions audiovisuals. Primer per petites productores i curtmetratges: ” Palíndroms amb xocolata” ( Premi de la Fundació Lluis Carulla), ” La Muerte Pálida”. Composa la música  per anuncis a internet i pàgines web com Gestic i Noupunt.

Es autor de la música d´un dels anuncis de Gas Natural i de l´obra de teatre ” Julia Smells“, del director Jordi Casanova, que s´interpretà dins del Festival Grec de Barcelona (2009). De la serie de dibuixos animats Pispas en produeix la música de dos dels seus capítols.

Es compositor també de les caretes , cortinetes i crèdits de programes de TV3:” Emprenedors” (2009), La Meva (2013), programa de celebració dels 30 de la cadena,  ” Joc de Cartes” , Fora de Carta(2017) i Pop up xef (2020).

Composa i grava el disc Subterranian Kids junt amb Carles Pedragosa,  pel catàleg de Sarao Music i treballa en diverses produccions de Giny, com El festival de la infància, Joves amb idees, o  Barcelona turisme adaptat.

Durant aquest període treballa també com a docent, impartint classes de guitarra , baix i harmonia a les escoles ” El Passatge”, ” Ricomà” i ” Orfeó Gracienc”.

Cursa l´especialitat de Sonologia a L´ESMUC, on incorpora coneixements sobre enregistrament i composició d’audiovisuals.

Als 23 anys entra al Conservatori del Liceu. Adquireix, quatre anys mes tard, el títol en grau superior de Jazz i Música Moderna amb el baix elèctric com a especialitat.

Paral·lelament als seus estudis, des dels 18 anys, comença a muntar projectes i a participar com a baixista i guitarrista en diferents bandes, per les quals composa i fa els arranjaments de varies cançons.

Es membre fundador entre d´altres de “Se atormenta una Vecina (Disco Funk), A Ciegas (Soul), “Kunta Kintet” ( Jazz Fusió). Ha format part també , com a guitarrista o baixista, en el projecte “Oak“, Estanislau Verdet” de Pau Vallvé, MICU, IZAH, Roger Puig“, Egoitz 22 “Last Lion” “The Flat pack, ” Mu&chica”. Ha col·laborat també amb altres formacions per fer enregistraments d´estudi o substitucions puntuals. Es el cas deLa fundación Tony Manero, A contra blues, Marina Baby Face, Big Mama i “Disco Inferno”.

 

 Als 6 anys comença els estudis musicals a l´Escola de Música del Guinardó. Poc després s´aferra a la guitarra ,amb qui comparteix la seva infància i adolescència. Passa per diversos mestres i escoles fins arribar al ” Passatge” on, després de rebre classes de Marcelo Valente, s’hi estableix com a professor.

Sense deixar de banda la guitarra, es comença a interessar per el baix elèctric i rep algunes classes de la ma de Mariano Martos. Prèviament ja ha entrat en el món de la informàtica i l´auto-producció de forma autodidacta.

Neix a Barcelona el 15 de març de 1984.