discografia.

Comiat (senzill)

Gener 2023

Arribat el moment de la partida tan sols ens podem desitjar el millor per tot el que ens hem estimat. Que el viatge ens sigui lleu, el temps bon aliat. Fem-ne del món casa nostra i ja ens retrobarem.

Mar de vidre (senzill)

Novembre 2022

Un camí per la vida, immensa, de llum i d’incertesa. Un miratge de fragilitat trencadissa i reflexos punyents. Una mar per navegar i deixar-se portar a la deriva màgica de l’avenir.

яeƨ (àlbum)

Gener 2021

“яeƨ” pretén ser un mirall. Parla d’experiències, de sensacions, de conclusions vitals totalment subjectives i que podrien canviar d’avui per demà. És un recull d’instantànies d’un espai de temps reduït, on els sentiments es barregen amb els desitjos. Parla del ser, busca la llum i prové del no-res

Bellesa Col·lateral (senzill)

Abril 2020

El single composat a mitges entre Enric EZ i Sandra Bautista, confinats a distància imagina el moment en què podrem sortir de casa per mirant-nos la vida des d’un prisma més humà, donant valor a allò que ens uneix i que abans, potser es perdia entre la quotidianitat. Ha estat gravat i produït per Enric EZ en el seu home studio i masteritzat per Carlos Manzanares.” El videoclip ha estat produït per Sandra Bautista amb la col·laboració de vora 200 persones confinades. És una recopilació de moments plens de bellesa des de llars d’arreu de Catalunya. La bellesa col·lateral que s’amaga darrere aquest moment complicat.

Som rius (àlbum)

Abril 2017

Amb una de les coses que més m’he divertit és en buscar els sons que necessitava en instruments no habituals i coses que tenia per casa, així que a més d’utilitzar les guitarres, baixos, un mini set de bateria i instruments més típics de percussió, també apareixen sons més peculiars com flautetes vàries, reclams d’ocells, olles, pots de vidre, l’armari de l’habitació, un moneder, una galleda amb aigua, una garrafa de 10L, unes caixes de cartró, un gerro, ampolles,  i la panxeta del Vincci, un gosset que es fa estimar molt.

Col·laboracions

Disco para Adultos

La Fundación Tony Manero

Març de 2020
Grabació de baix al Single “Break Romántico”

De ayer ya hace tiempo

Matilda Blue

Novembre 2019
Grabació de baix

Lugares Comunes

La Fundación Tony Manero

Febrer de 2018
Grabació de baix al Single “Sin Querer”

Alvorígen

Alba Bioque

Gener de 2018
Grabació de baix

Dens

Micu

Maig de 2017
Grabació baix i coproducció en banda.

Señas

Last Lion

Setembre de 2016
Composició i coproducció en banda. Grabació de baix i guitarres

Pícnic al búnquer

Roger Puig

Setembre de 2016
Grabació de baix

Bandaband

Micu

Maig 2015
Grabació de baix

L’home que gira

ERM

Març 2010
Grabació de guitarres a “L’home que gira” , “Dalt del far” i “Retorn a Soma”

Estanislau Verdet

Estanislau Verdet

2008 (Música Global)
Grabació de guitarres a “La vida em passaria al teu coll”. Grabació Talckbox a “Lluç”