discografia.

яeƨ

Gener 2021

“яeƨ” pretén ser un mirall. Parla d’experiències, de sensacions, de conclusions vitals totalment subjectives i que podrien canviar d’avui per demà. És un recull d’instantànies d’un espai de temps reduït, on els sentiments es barregen amb els desitjos. Parla del ser, busca la llum i prové del no-res

Busco la vida

Octubre 2020

Diuen que per trobar coses, de vegades, cal deixar-les de buscar. Navega, la creativitat, entre la calma i la tempesta, el rumb i la deriva. També les pors i les inseguretats i, finalment, el sentit i la bellesa.

Dislèxia

Juliol 2020

Una reflexió inconnexa sobre tot el que ens envolta i que ens connecta directament amb l’univers…

Primavera

Juny 2020

Un cant a la primavera i la vida per dins i per fora. Mirades a flor de pell que penetren les entranyes. Obríem les finestres i que volin les penes. Una primavera que ens ha estat postposada però ens arriba per gaudir-la amb total la força. El mirall en positiu.

Origen 

Maig 2020

Les cançons que faig són com una mena de teràpia d’autoajuda. De vegades miro en dins i de vegades al món que me’n volta però sempre que parlo d’alguna cosa és per alguna necessitat. En aquest cas veia molt clara la necessitat de fer un “reset” en tots els sentits i replantejar-nos com estem fent les coses en relació amb la vida. La del planeta i la nostra. I m’impressiona veure que, en certa manera, això, ara, estigui passant. Origen ens fa de mirall i ens impulsa a una reconstrucció des de l’optimisme. Somia que ens reconciliarem.

Bellesa Col·lateral

Abril 2020

El single composat a mitges entre Enric EZ i Sandra Bautista, confinats a distància imagina el moment en què podrem sortir de casa per mirant-nos la vida des d’un prisma més humà, donant valor a allò que ens uneix i que abans, potser es perdia entre la quotidianitat. Ha estat gravat i produït per Enric EZ en el seu home studio i masteritzat per Carlos Manzanares.” El videoclip ha estat produït per Sandra Bautista amb la col·laboració de vora 200 persones confinades. És una recopilació de moments plens de bellesa des de llars d’arreu de Catalunya. La bellesa col·lateral que s’amaga darrere aquest moment complicat.

Som rius

Abril 2017

Amb una de les coses que més m’he divertit és en buscar els sons que necessitava en instruments no habituals i coses que tenia per casa, així que a més d’utilitzar les guitarres, baixos, un mini set de bateria i instruments més típics de percussió, també apareixen sons més peculiars com flautetes vàries, reclams d’ocells, olles, pots de vidre, l’armari de l’habitació, un moneder, una galleda amb aigua, una garrafa de 10L, unes caixes de cartró, un gerro, ampolles,  i la panxeta del Vincci, un gosset que es fa estimar molt.

Col·laboracions

Disco para Adultos

La Fundación Tony Manero

Març de 2020
Grabació de baix al Single “Break Romántico”

De ayer ya hace tiempo

Matilda Blue

Novembre 2019
Grabació de baix

Lugares Comunes

La Fundación Tony Manero

Febrer de 2018
Grabació de baix al Single “Sin Querer”

Alvorígen

Alba Bioque

Gener de 2018
Grabació de baix

Dens

Micu

Maig de 2017
Grabació baix i coproducció en banda.

Señas

Last Lion

Setembre de 2016
Composició i coproducció en banda. Grabació de baix i guitarres

Pícnic al búnquer

Roger Puig

Setembre de 2016
Grabació de baix

Bandaband

Micu

Maig 2015
Grabació de baix

L’home que gira

ERM

Març 2010
Grabació de guitarres a “L’home que gira” , “Dalt del far” i “Retorn a Soma”

Estanislau Verdet

Estanislau Verdet

2008 (Música Global)
Grabació de guitarres a “La vida em passaria al teu coll”. Grabació Talckbox a “Lluç”